Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag


Jag tolkar dina andetag
och allting mellan raderna
det dina ord försöker dölja




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-17 22:05



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bra! :)
2016-12-06

    lory
så klart....varmt o kärleksfull
2012-03-21

    maija tuori
Mycket bra poesi !!! applåder
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös