Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag klottrar på himlens vägg

Ibland glittrar min värld
den lyser av ord
men jag tittar så ofta ner i marken
inte upp i himlen

Fast jag har aldrig sett någon stjärna på asfalten
aldrig solsken ifrån en A brunn
och i en fattig kvinnas ögon ser jag svarta hål

Måste jag titta uppåt för att hitta galaxer och ljus?
kan jag inte få titta i ögon
försöka
göra gärningar gjorda
återställa återinföra återinviga
mänsklighet, meningar


Försöka göra mitt liv till något mer än ihopklistrade ord?




Fri vers av Fyrtorn
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-18 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fyrtorn
Fyrtorn