Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egen ordbok, svart dag

Framtid; olika
platser att ha ångest på
Rädsla; allt jag är




Bunden vers (Haiku) av Sara Boström
Läst 520 gånger
Publicerad 2006-01-15 20:09



Bookmark and Share


  aftermath
ett naket, tärande faktum i vitögat.
stort mod, fint skrivet
2006-07-25

    Boris.G.
Jag förstår inte varför det finnst inte någon kommentar på din dikt. För att jag tycker att den var underbart bra. Jag blev kär i den.
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström