Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessa tre dikter är julklappar till mina vänner. Alla innehåller någonting som representerar just dem.


Mina tre vänskaps dikter.

Grubbla gradvis Gabriela.

Gnid gryningens godtrogna gangstrar

Gästvänligt genom galenskap.

Gå grundare Gabriela,

Gatan grundads genom gynnaren.

 

 

 

 

Många mystiska människor möter muntra Martina.

Med mör mun mördar morskt morgonen,

Med mycket möda.

Men mödan mår miserabelt,

Monterar motbjudande motargument,

Myteri Martina, myteri.

 

 

 

 

 

 

Leende Lina levererar lyckliga lektioner.

Lurar listig litteratur

Lindade med lutande livsinlärning.

Läs Lina! Låt lyckliga lära livet!




Fri vers av Sofiapoema
Läst 1600 gånger
Publicerad 2006-01-15 20:25



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Precis! \"Låt lyckliga lära livet!\"
Ingvar
2007-09-11

  tIsTeL
den var jätte bra och så var den cool med alla samma bokstäver:P
2006-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema