Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strålande morgon

Solljuset bär de levande

mörkret reflekterar

de ljusa sidorna

bakom bergsmassiven




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-12 22:35



Bookmark and Share


  Arowana
Jag vill bli buren av ljuset.
2014-10-15

  Lars Hedlin
VACKERT!
2014-10-13
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström