Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vagga

Himlens utblommande vita
sveper lika tyst
som rymden talar-

Där avståndets röst
smyger mellan sten och -
sköraste 

Säger att isen ändå
alltid må väga och
bära-

Bortom.

Denna höst ska också
begravas




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 382 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-11-20 03:55



Bookmark and Share


  Anders Perols
Spröda ord om förgängligheten. Du skriver vackert.
2011-12-06

  ULJO
Detta var mycket bra. Berörande och kärleksfullt
2011-11-22

  Delilah Juno VIP
Lyriskt helt enkelt ... som en vagga att vila i för läsarens eftertänksamhet
2011-11-21

  Nina Nightwish
Vackert och berörande
2011-11-20

  Lavinia Röd
Så otroligt fint! Ja, även denna höst ska begravas.
2011-11-20

  Linda CH VIP
Makalöst bra skrivet!
2011-11-20

  Ingela Svenson VIP
Som ett mjukt farväl, finstämt vackert
2011-11-20

  Seglaren
Bra Carola.
Jag gillar formatet: inte för kort, inte för lång. Men bra.
2011-11-20

  Suzy med punkterna
Finstämt som en stark viskning
2011-11-20

  Lili Samuelsson VIP
underbart. både skört och starkt i samma andetag. fin tillägnan
2011-11-20

    ej medlem längre
jag vet inte hur jag skall kommentera. återkommer.

tills dess: TACK. mer än tack.
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren