Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hud är ett såll


Min hud är ett såll
släpper ut alla känslor
utan hinder

Min hud är ett nät
släpper in alla känslor
utan skydd

Har försökt laga alla hål
men utan dem kan jag inte
andas




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-20 22:53



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det kan vara svårt att maskaav, en stickning liksom virkning, dvs livets masknät kan släppa igenom eller stänga ute... Fin metafor du valt!
2016-12-06

  Petter Wingren
Fin dikt, huden ett märkligt organ, gränsen för vår person, in alla känslor skyddslös. Ska försöka leva i kontakt med det lågmälda.
2013-12-05

    lory
vackert..djup i sin beskrivning
2012-02-03

  PPQ
kommer följa dig med stort intresse
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös