Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro


Din närvaro fyller mig
med vilja
leder mig genom tröstlös
förvirring

vill vila i din utsträckta hand
vill kura ihop mig
i dina ords famn




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-20 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös