Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solkatt

Under en paus:
Låt mig spegla ljuset
Rakt in i ditt öga vill jag
träffa.
Förblinda dig, lekfullt locka din blick
Retfullt vika undan och svårfångad
Utforska din angelägenhet.
När orden för länge sedan är uttjänta och mina nyspunna
trådar kraftlösa
kan jag inte göra annat än att klä mig naken och göra dig förblindad
av min solkatt.




Fri vers av Ann Bjerknes
Läst 381 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-20 23:21



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En katt av solen som när in delar av oss
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ann Bjerknes
Ann Bjerknes