Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till C

Just nu
Vet jag inte om jag kan förlåta dig
Du har ju tagit ifrån mig

Varje liten stund påminner mig
Om dig
Det fladdrande ljuset i mitt fönster
Då morgonljuset sakta närmar sig
Utan dig

Min kaffekopp vid sängkanten
Och mitt frasiga lakan i min säng
utan dig
All sensualism är borta
och allt är bara vad det är

Ett ljus
En säng
En morgon
Inget mer

Just nu vet jag inte om jag kan
förlåta dig
Att andas är allt jag kan

Du får kraft av ditt hat
säger du
mot mig
Men jag har alltid sett din kraft
Den fick mig på fall
och tog mitt hjärta
totalt

Det är mitt stora misstag

Så just nu vet jag inte om jag kan
förlåta dig
Från här och nu till något
annat
ska jag ta mig
gå vidare
Vilse är jag
Riktning saknas
Och kraft

Och jag har glömt hur man hittar






Fri vers av Ann Bjerknes
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-09 18:42



Bookmark and Share


  Amari
Blev många själv där...
Kanske det man bör vara ett tag,
med sig själv...
2015-11-15

  Amari
Ja vilse är lätt att bli,
när man tappat bort sig själv.
Lugnt bör man söka sig
tillbaka hem till sig själv.
Där blommorna blommar
av respekten till dig själv.

2015-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ann Bjerknes
Ann Bjerknes