Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget mer än så

Just nu
Vet jag inte om jag kan förlåta dig
Du har ju tagit ifrån mig

Varje liten stund påminner mig
Om dig
Det fladdrande ljuset i mitt fönster
Då morgonljuset sakta närmar sig
Utan dig

Min kaffekopp vid sängkanten
Och mitt frasiga lakan i min säng
utan dig
All sensualism är borta
och allt är bara vad det är

Ett ljus
En säng
En morgon
Inget mer

Just nu vet jag inte om jag kan
förlåta dig

Andas är allt
jag kan
Inget mer...




Fri vers av Ann Bjerknes
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-09 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann Bjerknes
Ann Bjerknes