Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykiatriskt museum


Vi var som ett par örhängen
passande ihop med mellanrum

Som ett par ben
på samma kropp med olika cirkulationssystem

Du bildade mig av industrihetta
framkallande ett svartrandigt ansikte

Staplade upp varandra på programmeringskonst
där alla organ var konstgjorda för att utesluta hjärtattacker

bakade pungkulor med kastrationsångest

vi gjorde entré samtidigt men med olika hastigheter
föll vi mot olika sängkanter
i samma säng
bundna i samma kropp

Jag var clownen
som trodde dina meddelanden i inkorgen var repliker
en konversation

Du var aldrig här
bara när jag hade vänt ryggen
var allt på sin plats

likaså du,

ett tillstånd utan mig.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-20 23:21



Bookmark and Share


  filharmoniker
Kraftfullt slutstycke;

"bara när jag hade vänt ryggen
var allt på sin plats

likaså du,

ett tillstånd utan mig."


Essensen här tycker jag är hur du lyckas förklara hela förloppet, inte bara känslorna under en specifik tid som majoriteten
2011-11-21

    Shush
Fantastiskt bra.
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln