Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kemilådan

Drömmer drömmar om kemisk frihet
Då främmande substanser flyter runt i mitt system
Sköljer bort smärta och obehag
Sprider ljus i varje blodsdroppe
Lämnar hatet långt borta
Synder och frestelser blir till en livsstil
Och jag älskar det
Ser med dimmiga ögon på min älskade
Ge mig mer
Frossar kärlek som ett svältande Somalia barn
På gator och torg skriker vi som Ronja då våren är på väg
Älskar runt varje hörn
Markerar husens fasader så vi ska hitta hem
Då vi jagar efter nästa rus som tar oss till slutet av regnbågen
Vi dansar till musiken vi själva skapar
Vi blev solskenet i de mörka kvarteren
Då vi älskar i ett rum med vita väggar




Fri vers av Kraja
Läst 277 gånger
Publicerad 2011-11-21 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kraja
Kraja