Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanflyta


Dina ord
mina tankar
dina tankar
mina ord

allting flyter samman
löses upp, blir till ett
delar sig igen
drar isär

allting är obeständigt
allting är på flykt
allting är upplösligt
allting är på nytt




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-21 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös