Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du


Frustrationen
vrider om mig
två varv

du
försvinner inte ut
med ett andetag
och din luft
ger mig ingen
lättnad

behagligt

obehagligt

behagligt

obehagligt

behagligt

obehagligt

hur länge ska du
fylla mina lungor?




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-21 20:21



Bookmark and Share


  cilax VIP
lufthunger efter...... luft
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös