Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskalad


Du skalade av mig
lämnade ingen fasad kvar
och vände bort din blick

nu står jag här
med nakna ord




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-21 20:28



Bookmark and Share


  cilax VIP
men i gengäld vackra
2011-11-21

  Rise Little One
Gillar din beskrivning...
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös