Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets Kön

Sockersöta våta drömmar
hänger som gardiner över mörkrets kön

Medlemmen som skötte ogräset i mina ögon
har gått i pension

Dina handtryck hänger kvar kring min midja
det gör sådär lagom ont
Undrar om du inte har glömt ett finger mellan mina ben

Närhet ökade avståndet mellan knän
utan ram mellan duvans svarta fjäder

Jag förlorade dig när du blev min
Träden vaggade den uppstoppade vinden i stjärnmönster

Kanske skulle du då minnas
de penetrerade hörnen i min bröstkorg,
eller den bortappade himlen


Ditt saliv hänger fortfarande på kranen
våra ligg på golvet

Sparat smekningar i din favorit termos
diskborsten vi skapade barn över i diskbänken


Visst älskar jag dig,

Jag hatar bara allt du påminner mig om.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-21 22:22



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ett underbart slagkraftigt språk i skönstämmig men syrlig skrivelse. Gott.
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln