Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gud målar oändlighetens tavlor


Guds skönhet

Skapelsen övergår
mitt förstånd
vilken otrolig skönhet
Jag ser Gud bakom
ALLT jag ser







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-25 10:09



Bookmark and Share


    Tea Alex
Gud var den första konstnären. Du är älskad.
2012-05-28

  ResenärGenomLivet VIP
Håller fullständigt med.
2012-05-25

  Larz Gustafsson VIP
Är helt övertygad om att även du är en skönhet.
2012-05-25

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja det gör jag med! Speciellt nu...
2012-05-25

  aol
ja så är det till slt är vi alla ett med honom,
2012-05-25

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-05-25

    ej medlem längre
Javisst, gör vi....
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP