Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd


Håll mig inte på avstånd
när du bundit fast mig
vid dina ord

låt mig få komma
så nära
att jag kan höra
dina tankar




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-23 20:44



Bookmark and Share


  cilax VIP
vackert skrivet. Men är önskan rimlig? Och då menar jag inte att tankar inte hörs
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös