Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Analys


Din oåtkomlighet
betraktar mig från ovan

men jag behöver ingen
analys
bara din längtan




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-23 20:57



Bookmark and Share


  cilax VIP
vass analys
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös