Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordnoja ...
Vilsen, uppgiven och inte så lite ogenomtänkt sådan ...
Eller?




Bokstavlig stilfråga

Absolut
Berörande
Citat

Deriverade
Energisnåla
Fabrikat

Genomgripande
Habila
Internat

Justerade
Kalibrerade
Laminat

Manipulerade
Naturaliserade
Ondulat

Påverkande
Queererade
Resultat

Suggestiva
Trista
Underlag

Vedertagna
X-alterade
Ytbehag

Zenitiskt
Återkommande
Ärevarv

Över

absolut ingenting
bland allt det andra
vi inte heller fann
någonstans häromkring




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-24 05:28



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
En rolig ordlek!
2011-11-24

  erkki
Intryck
Uttryck
Poesi

Hänryck
Avtryck
Fantasi

Nyckig
Ryckig
Elegi
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP