Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek. Resonans. Tack Melona.




Per procura


darling,

you are like a C-41 negative

and I love you for it

don't ask me to step back three times

I'll do it once

then reverse


-


jag försöker minnas

vi måste ha målat rummet, alla våra ägodelar

likformigt

med smutsigt, svart bläck

skrattande

vi måste ha skrattat

när vi drack kaffet efteråt

ännu svartare

det fullständigt svarta

vi måste ha talat om det

vi måste ha slutat

tala om det

jag tror att

när jag gått

skar du ut fibrer under de torra skalen

lade dem sida vid sida

och tillbad dem

vår nya religion

den

som blev över

åtta hörn

så många som världen behöver

det ringer på dörren

det är vännerna

som ständigt byter namn med varandra

du har rusat ut med ditt svarta

ögontusch

och målat ett hål på marken

försöker slutgiltigt

slutgiltigt

pressa ned din feber




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-24 09:21



Bookmark and Share


    Melona
Åh, nästan min kopp av kaffe ju... Skitläckert foto till denna svarta eteriska skapelse!
2012-01-03

  cilax VIP
vackert, utan förställan
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund