Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bundsförvanter

gått hela dagen
i mina
vandringsskor

utan att de
givit mig
skoskav

ser dem inte
som ägodelar

vi är
bundsförvanter




Fri vers av Anders P VIP
Läst 434 gånger
Publicerad 2006-01-16 11:36



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jajamensan AP...är det nåt man ska vara glad för så är det sina skor....att få träda in sina kalla fossingar i dem...känna värmen...och vandra ut i vintern...över frostiga stigar...
2006-01-16

  sol
syboliskt; landa i sej själv
och acceptera - trivas...
min sköna tolkning.

vilsam trygghetstext.
varma spår gav det.
2006-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP