Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad blev det av dig

Världen är stor
Så stor så att jag tappat bort dig
Du sa att världen var liten
Men du ljög
För du ville inte bli hittad
Varför kunde du inte ha gått från första början
Varför stannade du
Och gjorde det svårare för mig
Att säga
Hej då

Det sägs att människor
Som kommer för en sekund
Alltid är värda att finna igen
För vad som påbörjas
Bör alltid avslutas
Men du valde att gå
Och ljuga för mig
Om att världen är liten
Att jag finner dig
En dag igen

Spring du
Runt hela förbaskade världen
För du lär ändå aldrig springa på mig igen
För nu vet jag
Att jag skulle litat på min magkänsla
Att världen är stor




Fri vers av ordskalv
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-24 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ordskalv