Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid ett skrank

 

 

När de visade mig

suddiga bilder av gnistregn med klockslag i kanten

och de skårade, slöa eggarna

på verktyg de funnit



erkände jag;



Jag berättade

hur jag smugit upp på nätterna

höljt mig i gåtfull rök

rört mig in, under de sovandes ögonlock



Jag berättade

om den dunkla köld jag låtit spridas omkring mig, hur jag

skurit seniga fågelväsen ur isen

och att jag sedan låtit dem



sjunga,

ända till morgonen



men att vissa av dem sedan vägrat tystna




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-24 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund