Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
23-11-2011 Onsdag.


Sommarens åskregn

Skyarna släpper sin last, som till dånet
av mullrande motorcyklar – kring
ljungande rottrådar av ljussken.

Våta tankar tränger sig fram
mot hemmets torra vrå - för att
vrida ur sina strumpor.

Åskans rötter spränger sönder
allt i sin väg och vattnet kyler
mina värkande tankar om
varmt kaffe och ett äpple.

Hamrande droppar slår sönder
blommorna för humlorna,
som söker sig till torrt land.

I denna varma sommaråska.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-25 11:37



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En viss fri form som skänker en viss moloken trsöt åt herr dysterqvist
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP