Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon

 

Först efter mycket lång tid
kom hon att inse
att det inte varit av slump,
eller tillfällighet


som månskivan alltid var
undanskymd
gömd bakom vassa horisontmassiv
eller bortskrubbad av virvlande molnskyar
när hon mötte honom;


att kratrarna i hans ögon, det
strilande vita skenet




var oförställt äkta




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-13 01:03



Bookmark and Share


    Anna Nordberg
Gillar verkligen "vassa horisontmassiv"!
2011-12-18

  Börje Larsson
om att träffa någon efter en lång tids kamp....bra!
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund