Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vissa har tur...

oj, en del har visst tur i kärlek - sa han
när han la insatsen till förspelet




Fri vers av Fredric
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-01-16 13:14



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
ha ha! kul liten sak!
Man märker att du mår fint!
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric