Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack och adjö

Kärleken är en vriden blodtörstig sociopat
narcissistiskt galen och våldsam
den kommer aldrig
närmare sin egen kärna än så-

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 335 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-28 07:59



Bookmark and Share


  aol
verkligen bra skriftat
2011-12-07

  © anakreon VIP
En kusligt välformad bild.
2011-12-04

  ULJO
Dina ord rymmer så mycket av klokhet och kvalitet.
2011-12-01

    Anneli A
Hmmm, tänkvärt i dessa tider!
2011-11-28

    ej medlem längre
tänker på en rad ur en låt men det kan jag ju inte citera. då känner jag mig som en man, han du-vet-vem.

men det är... passande.


du skriver så jävla bra.


kom
jag skall famna dig. med ett annat av kärlekens ansikten.
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren