Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
27-11-2011 Söndag.


Högtidstankar

En Guinness i min öl
får motorn på lågvarv,
som alltid arbetar
för att en dag dö ut.

Ett glas portvin till min bön
tar mig rofyllt mot det eviga,
med osyrat bröd för min tro.

En present väntar kungen
i djungelrummet och jag har
köpt den åt mig själv.

Allt gott åt den högt burne
och smorde – i glädjens olja.
Kom och lyssna, så får ni leva!




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-28 11:54



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härlig i sin kungliga form... :)
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP