Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baklänges in i framtiden

Bilder suddades ut
När du tog min hand i din

Och du begravde din kärlek i min livmoder
Efter ett intro av lokaliserad smärtlindring

Du la dina händer på mina nyckelben
Där du nyss hade slagit med din näve och trängde dig in
I min mun där du tog stryptag om min tunga

Dina ögonfransar fälldes ned i takt med dina särade läppar över mitt eget liv
Mellan benen

Det hårdaste du hade slagit mig med var ditt hjärta
Och jag drack varje droppe från din påle
Med nävar

Du tryckte in mig i luften då himlen tömde sig
Du stönade av skapandet av minnen mellan livet och mig


Scenerna upprepades som regndroppar
Och du bet mig i låret

” Jag vill tränga in i dig nu” viskade din röst överflödigt
Och du borstade bort spiken från sängen

Jag knöt min hand kring väggen
Och förbered mig på

att gå baklänges in i framtiden

Igen.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-28 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln