Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blod

Nålen styrde sig själv
djupt in under skinnet
Tryckte till och lämnade huden

Snabbt färgades jag röd

jag liknar höstglöd




Fri vers av Kapten M.
Läst 567 gånger
Publicerad 2006-01-16 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kapten M.
Kapten M.