Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel


När du är ensam
och inte har något för dig
Är det då mig du tänker på?

Om jag går upp några kilon
och slutar sminka mig
Är jag fortfarande den som är vackrast för dig då?

I fall någon av oss skulle behöva resa iväg
och vara ifrån varandra någon månad eller två
Skulle ändå vår kärlek bestå?

Kan jag lita på
att det endast är mig du kastar lystna blickar
eller är det fler flickor som av dem få?

Är jag den
som du vill tillbringa dina dagar och nätter med
Eller finns där någon annan du väntar på?

Nu när dina tidigare lögner är avslöjade
Vill du bevisa för mig
att du för dina kommande beslut och löften kan stå?




Fri vers av Susanna
Läst 908 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-16 19:01



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja tillit är ingen självklarhet...men man önskar...gripande rader ur längtan ...
2006-01-16

  Markattan
Väl skrivet om när tilliten inte alltid räcker hela vägen fram, när man måste ställa en viss fråga eller kanske rentav några frågor för att lugna sitt sinne. Fint rimmat och med ett bra flyt hela vägen igenom.
2006-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Susanna
Susanna