Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens Diktator

Skar ett hål
Genom kompakta konserverade lager
i min bröstkorg

Droppar röda, formade efter dig
trängde sig fram
från själsnöd hud
och förkrossade ångest partiklar,

Som marken sög sig åt
medan jag runkade av dig styv
som ljuset mellan oss


Flätade samman
labyrinten till mitt hjärta av
Kluvna vener och raserade
blodkärl i okända adresser

Kastade sedan högen av dina metastas,
De celler som slickade in toxiner i
mitt pulserade center



Själen som förtärades av din osunda ,kärlek på recept


Slängde rummet till din kärlek två steg framför dig,

Rummet jag byggde
i ekande hörn
Med ögon stirrandes av vansinne.

Sydde ihop mina kanter som bildade en skattkarta på mitt bröst
där du smekte med dina emotionellt störda fingrar

" Hit in kommer bara jag" stönade du krimimellt.

Du njöt.

Bara två steg kvar,

Till Titeln,

Till Makten
Till Medaljongen

För att förbli


Kallad,


Kärlekens Diktator.












Fri vers av svarta ängeln
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-29 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln