Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låna Mig ett land



Låna mig ett land

av svanens fridlysta vingar

där fjädrar eteriska dansar

magi med blåsets andetag till

ömhudad vind

låt min dränkta våg

sätta fäste

och bilda

djup

på obeslöjade torn

Låt mig

få så

vakna begär

som låtes smeka dina ögonfransar till galler

Låt min sömndruckna

längtan kreera

öppna portar till

stulna

nycklar

Låt min våg

smeka lånat land

och tvetydig kärlek

vattna

till

begär


Låt mig

genom lånat land

bli föda

åt ditt

Hjärta




Fri vers av svarta ängeln
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-29 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln