Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personangrepp=Försvara sig

Folk får tycka
har man inte rätt?
vi skriver ju alla
på helt olika sätt
men att hugga
attackera och slå..
visar låg intelligens
mina ord ska bara stå





mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-27 10:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2014-07-29

  Angel of love
Tack för en jäkligt bra text.
2014-07-27

  Annika Persson
personangrepp är olagligt
2014-07-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP