Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigande underliv

Du drog ner de svarta kanterna kring min midja

Medan du räknade andetagen in i min bröstkorg

Och mitt hjärta badade ut i golvet

Jag växte in ett med väggen framför oss

För du visste var jag skulle falla

Du la mitt bröst i dina förmörkade ögonfransar

Att när du för varje gång blinkande tryckte in mig i dig allt djupare

Under delade vattenstrålar

Sjönk celler i badkaret, simmades sönder av det som rann mellan mina ben

Du skar ut dynamiken ur mitt bröst

Påminde mig om att hit kommer bara du in

Vi drunknade in i månadens dagar

Då väggar gjorde volter
i våra munnar


Aborterade mitt eget jag av salt
medan det krigade mellan våra liv mellan benen

Vi stönade kriminellt
suckade ljudligt

Du vann
inte av att du knullade bort mitt jag


men av att jag

älskade dig för mycket




Fri vers av svarta ängeln
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-30 11:45



Bookmark and Share


    lory
mamma mia underbart,,,,
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln