Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från och med nu

Ditt namn betyder ingenting,
trots att jag lät det dansa över mina läppar mellan stötarna
som i en dålig film
som jag glömt titeln på.


Från och med nu
kommer jag att vara tyst
när jag inte har något att säga
för krystade meningar gör så ont.


Från och med nu
har jag slutat kompromissa
med mig själv.


Från och med nu
ska jag sluta försöka vara alla till lags.


Så nu spänner jag remmarna på mina fuckmeboots och drar upp dragkedjan i mina prickiga kjolar. Hänger kappan över axlarna och går och letar rätt på någon som håller käften när jag ber om det.




Fri vers av M. Engdahl
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-30 18:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
riktigt, riktigt bra.
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

M. Engdahl
M. Engdahl