Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig människa

Den smutsiga kjolen dansar i vinden
som en vit flagga över sitt sjunkande skepp.

Oknutna skosnören faller längs marken
när ingen orkade knyta dem rätt.

Som repade skivor spricker rösten
när sångerna inte finner sin ton.

Alla världsliga väsen hör de kvävda skriken
från sorgens mest förgångna rotehjon.

Bröstet har imploderat i ett mörker
reserverat för särdeles exklusiv misär.

Skrala armar håller varningsskylten
Trasig människa existerar här.




Fri vers av M. Engdahl
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-07 17:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag älskar sådana människor.
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

M. Engdahl
M. Engdahl