Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välja mig tillbaks

Så kom du och sa att vi var menade för varandra du och jag,
och jag ville smälla dig på käften för att du blandande in ödet i det fina vi har.

Jag blir arg för du inte tar ditt ansvar. För vad händer då, när du inser att alla gudar är döda?
Vad händer när du blir immun mot dopamin?
Jag blir arg för du tror på gudar när jag tänker välja dig varje dag.
Helt själv.
För jag vill inte leva dom förbannade dagarna i det förbannade livet utan dig.

Så du förstör allt när du pratar om mening för jag vet att den inte finns. Meningen dog med ödet och guden och den kommer aldrig mer igen.
- men jag väljer dig i alla fall.
Jag vill att du ska välja mig tillbaks.




Fri vers av M. Engdahl
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-23 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M. Engdahl
M. Engdahl