Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en soldat

Här står jag
rak i ryggen
som en soldat.

Som en barndom
har jag växt om dig.
Ifrån dig.


Rak i ryggen
med kyla i blicken och laddat vapen,
väntar jag på att du någon gång,
någonsin
skall utmana mig.




Fri vers av M. Engdahl
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-30 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M. Engdahl
M. Engdahl