Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flädersaft och fitta.


Ove-jävel.

Som en svart säckpåse spänd över ansiktet
och vassa synålar som penetrerar gommen
lägger jag det förflutna framför mig
och ser Det flina mot mig iförd Clownmask av sprakande färger
för varje steg jag tar
i den avsmalnande korridor jag kallar Livet

Hånet av mitt förflutna får mig att andas svart rök
som slukar mig, förtär mig inifrån och smakar abort.

En man med Hatt, vars leende sprakar av solen
skymtar i min backspegel.
Hans skinande smil får mig att längta efter löständer
En kortsiktig lösning i en deformerad Käft.

Demoner av skratt, lycka och framgång
målar min framtid med svart tusch.
Grovt våld mot anus.
Slutet.




Fri vers av Brynolf
Läst 260 gånger
Publicerad 2011-12-04 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf