Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du vet. Alla vet.


Du vet vad jag menar, Ove.

Kalle Kamel
har fem testiklar.

Punka på pungen,
pungkatarr,
tar sitt liv
med hiv.




Fri vers av Brynolf
Läst 305 gånger
Publicerad 2011-12-07 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf