Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från ett liv till ett annat






och så sover vi
i andra sängar
och andetagen
värmer inte längre
varandras kinder

alla saker som
rymdes i bilen
passar liksom inte
de hör hemma
någon annanstans

och när dörren stängdes
var det bara ett mörker
av mil och tankar
och inget kändes rätt
eller fel

för hatar man
är det lätt att skiljas
men vi hatar inte
varandra
bara ett mörker

och nu ska mina kläder
hänga i en annan garderob
och de passar liksom inte
de hör hemma
någon annanstans

i mitt nya hem
utan dig
ska jag gråta
för ett liv som bytts ut
mot ett mörker

och nätterna
ska bli långa
med milen bakom
och tankar
från ett liv till ett annat

och jag ska hata
att jag älskar dig















Fri vers av Stefan Ek
Läst 299 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-01 21:46



Bookmark and Share


  alvan
Snyggt! Gillar tonen som alltid. Vemodigt, enkelt och mycket känsla!
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Ek
Stefan Ek