Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Födelsedagspresent till en kär barndomsvän


Ett förflutet i nuet

Tillsammans går de vidare i mörkret
Snön faller allt tätare
Skratten ekar i luften
Minnena från förr spelar nu åter en roll i nuet
Vännerna lämnar för en stund sina problem
och den realistiska världen bakom sig
För att för en stund uppleva det förflutna
Deras barndom och dåtid
Den tid de håller så kärt
Den tid de så febrilt vill uppleva igen
Tiden de aldrig kan få tillbaka
Tiden då de båda var små




Fri vers av TheMaskedMisery
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-01 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheMaskedMisery
TheMaskedMisery