Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag står över Lagen.


Jag finns, Ove.

Immobilitetens ljudlösa eko

bedövar mina ögon.

Du kan stänga av mobilen

STÄNG AV MOBILEN

men jag finns fortfarande kvar

och kommer förfölja dig

tills du svarar

eller dör

ditt ärkesvin.



och Polkagris.




Fri vers av Brynolf
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-03 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf