Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där sekunden


Som om någonting någonsin var nog
kan jag ibland drömma om den där sekunden
när allting är perfekt.




Fri vers av M. Engdahl
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-02 00:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vid meditation, vid njutning, vid lycksalighet, vid döden
2011-12-02

    AA VIP
Finns den. En strävan finns alltid.
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

M. Engdahl
M. Engdahl