Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp

De stod och tittade upp
såg molnen driva ihop
till ett grått åldrat skinn
över himlakroppen

De stod och tittade upp
ett luftburet frö flög förbi
hon blåste det rakt in i solen
de såg den splittras

De stod och tittade upp
såg skymningen brista och hälla
ett blödande skottsår över himlen

De stod och tittade upp
hon sträckte sig upp på tå
fattade tag i en flygplanskropp
11 000 meter över marken
förde den som en silvernål
sydde igen såret

De stod och tittade upp
väntade stilla
medan natten levrade sig
omkring dem




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-02 00:45



Bookmark and Share


  Börje Larsson
bra, även om jag får en del obehagliga associationer........
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund