Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

09:51 vad vore livet

När man väl fått uppleva den riktiga kärleken har man inget att skriva

Känslor som dessa är svåra att få ner i ord

Jag kan inte sätta fingret på vad det är med dig som gör mig knäsvag

Som får mig att ständigt söka efter mer

Att få vara närmare dig

Jag vet inte vad jag ska skriva,

för att någonsin få dig att förstå

Att du är det vackraste som finns, och det kan ingen ändra på

 

Vad jag inte visste för fyra år sedan var att det är läskigt att bli älskad

Det är läskigt att vara älskad

Det är läskigt att känna att man har någon som kompletterar ens känslor och som man inte kan få nog av

Det är läskigt att inte minnas livet utan dig

 

 

 

 

r

 




Fri vers av Saphire
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-02 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saphire
Saphire