Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör du här

Ibland undrar jag varför du håller min hand

Om du tittar på mig i smyg med stjärnor i ögonen

Som jag tittar på dig

 

Ibland undrar jag vad du gör med mig

Om du någonsin tänker på mig och ser oss i framtiden

Ser oss växa samman

 

Ibland undrar jag vart din tomma blick leder

Den tittar bort,

Långt bort från mig


Jag avskyr undran och jag avskyr otillräckligheten

Den griper tag om min själ och vrider ur musten

ur mig

Jag vill veta att det är här du vill vara

Att du ser mig som den vackraste

Med ögon som du bara kunnat drömma om


Jag vill veta

Jag undrar




Fri vers av Saphire
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-10 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saphire
Saphire